Edit Content

Over | Oxford Group

Oxford Group is een gerenommeerde modegroep voor heren en dames met flagship stores op triple A-locaties in Antwerpen en Knokke. Lees hier meer over Oxford Group en ontdek waar wij voor staan.

Tailormade service.

Onze multibrandstore Oxford in Antwerpen is dé referentie voor tailormade kleding. De tailors staan met de glimlach voor u klaar om u op maat te kleden. Bovendien zijn alle retouches van onze kleding inbegrepen (behalve in de solden), zo past uw kledingstuk altijd perfect.

Kwaliteitsvolle merken.

Oxford Fashion staat garant voor kwaliteitsvolle merken die stijl en klasse uitstralen. Zo vindt u bij Oxford Antwerpen en Jacob Cohën Knokke de grootste collectie Jacob Cohën van België met heel wat exclusieve stukken.

Breed aanbod van winkels.

Dankzij onze sterke connectie met de modewereld bieden we een totaalaanbod voor elke gelegenheid en kunnen we u in al onze winkels kleden. Van een trouwkostuum tot casual chic in Oxford Antwerpen of van jeansbroeken tot truien van Jacob Cohën in Knokke.

Persoonlijk en professioneel.

In welke winkel u ook shopt, u mag steeds rekenen op onze professionele en persoonlijke service. Onze verkopers helpen u heel graag verder om u te kleden in een aangename shopomgeving.

Hoe het allemaal begon.

Antwerpen staat al decennia lang bekend als het kloppende hart van de modewereld in Europa. De stad is een bakermat van creativiteit en ademt mode als het ware. In augustus 1994 zag ondernemer Xavier Painblanc de mogelijkheid om de gerenommeerde Oxford-winkel over te nemen. Hij bouwde de Oxford-winkel uit tot een modegroep met verschillende, exclusieve winkels en merken in zowel Antwerpen als het mondaine Knokke. Tot op de dag van vandaag is Oxford een naam als een klok in de mode-industrie en komen klanten van over heel België (en het buitenland) naar de winkels.