Edit Content

Merken | Fedeli

Monza in Italië is welbekend omwille van haar iconische Formule 1-track en als uitvalsbasis van Ferrari. Maar niet enkel snelle en sportieve supercars komen uit deze regio. Ook het exclusieve modemerk Fedeli werd in Monza opgericht in 1934 door Luigi Fedeli. En van Monza gaat het recht naar Oxford Antwerpen waar u de collecties kan ontdekken.

Beschikbaar in

Fedeli Truien Bij Oxford Antwerpen Voor Heren

Over Fedeli.

Fedeli is een Italiaans merk gekend voor haar duurzame kwaliteit. Niet alleen duurzaam om te dragen, maar ook duurzaam voor de planeet. Met bijna 90 jaar aan ervaring in de modestiel, besteden zij uiterst veel aandacht aan het kiezen van kwalitatieve materialen die lang meegaan. Fedeli is een eerbetoon aan Italiaanse mode en respecteert alle tradities van de ambachtslieden. Vaak maken zij hun producten zoals truien en shirts in kasjmier, een stof die comfortabel zit en heel lang meegaat. Oxford Group is trots om dit merk in haar aanbod te hebben.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.

Lookbook.