Inhoud bewerken

Merken | Hogan

Hogan heeft haar strepen verdiend door sneakers naar een volgend niveau te tillen in de modewereld. Sinds 1985 zijn ze pionier in luxesneakers. Oxford Group is dan ook zeer trots op haar Hogan flagshipstore voor heren en dames in Antwerpen.

Beschikbaar in

Hogan In Antwerpen: Boetiek Voor Luxueuze Sneakers

Over Hogan.

In 1985 werd Hogan gelanceerd, en bracht zo een heel nieuw concept in schoenen: de luxe sneaker, een harmonieuze mix van op sport geïnspireerde combinaties en urban chic.

Vandaag omvat het merk het baanbrekende idee van ongedwongen luxe en een exclusieve levensstijl die bij elke mogelijke gelegenheid past: eigentijds en dynamisch, ontspannen en toch elegant.

Hogan zorgde begin jaren negentig voor een echte moderevolutie met zijn ‘Interactive’ sneaker: een waar icoon en nog steeds een van de meest geïmiteerde Hogan-ontwerpen, waardoor het onderscheidende ‘H’ -symbool wereldwijd synoniem is met het merk Hogan.

Hogan is een Italiaans merk met een sterke internationale aantrekkingskracht en houdt ervan traditie en designinnovatie te combineren met de beste kwaliteitsmaterialen. Deze combinatie belichaamt de tijdloze benadering van de iconische producten van het merk: objecten die hun waarde door de jaren heen behouden en de levensstijl van hun eigenaren interpreteren met een echte eigentijdse flair.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.

Lookbook.