Inhoud bewerken

Tailormade | by Oxford Antwerpen

Wilt u graag elegant gekleed worden op uw maat voor elke gelegenheid? Oxford Antwerpen is dé referentie voor exclusieve op maat gemaakte kledij in Antwerpen en ver daarbuiten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Voor elke gelegenheid hebben wij de gepaste outfit.

Avondkledij

Bent u uitgenodigd op een klassiek concert of woont u een networkingevent op niveau bij? Een tuxedo op uw maat met door u gekozen stoffen en afwerkingen zodat u met vertrouwen de avond instapt is de ideale outfit.

Tailormade Kleding Of Kostuums Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Trouw

Of u nu de bruidegom bent of de "Best Man". Bekroon deze speciale dag met een outfit op maat en laat u bijstaan door onze tailors om uw droomoutfit te maken met hoogkwalitatieve stoffen.

Ontdek meer
Tailormade Trouwkostuum Of Kostuum Voor Bruidegom Op Maat Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Zakelijk & casual

Een belangrijke meeting? Uw outfit kan uw deal maken of kraken en heeft een invloed op uw uitstraling en vertrouwen. Investeer daarom in uw garderobe om stijlvolle maatpakken te dragen voor belangrijke afspraken.

Zakelijke Of Casual Tailormade Kleding Of Kostuums Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Alles daartussen

Ook voor jeansbroeken en overhemden op uw maat afgewerkt rekent u op Oxford Antwerpen. We creëren uw stijl voor elke gelegenheid.

Tailormade Kleding Of Kostuums Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Ons Made-to-Measure atelier.

Neem een kijkje in ons MTM atelier waar wij uw kledij op maat maken. Oxford Antwerpen staat garant voor eindeloze personalisatiemogelijkheden, hoogstaande kwaliteit en persoonlijke service.

De mooiste dag van uw leven.

Trouwen is ongetwijfeld de mooiste dag van uw leven. Bij Oxford Antwerpen helpen wij u graag bij het vinden van “de ware” – op maat gemaakte look die uw speciale dag compleet maakt.

Lente

De lente hangt in de lucht. Blauw staat voor enthousiasme waarmee we op de deur van de zomer kloppen. Een selectie van zachte neutrale kleuren en lenteblauw voor wat het weer ook brengt.

Tailormade Kleding Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Zomer

Een warme namiddag aan Lake Como of een dansfeest onder de sterren aan een Frans kasteel? Onze maatpakken zijn comfortabel om stijlvol de zomer door te gaan.

Tailormade Kleding Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Strand

Een strandfeest met op de achtergrond het geluid van de oceaan. Idyllischer wordt het niet. Deze collectie is geïnspireerd op alles wat de oceanen ons hebben gegeven.

Tailormade Kleding Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Klassiek

Een tijdloos maatpak die allesbehalve saai is. Een perfect moment verdient een stijlvolle outfit.

Tailormade Kleding Kopen In Oxford Antwerpen Haar Made-To Measure Atelier

Duurzaamheid.

Oxford wil haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en simultaan garant staan voor duurzame kledij die zeer lang meegaat. Daarom maken we bewuste keuzes voor hoogkwalitatieve materialen en kledij. Partner Atelier Munro is bovendien ook lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die zich inzet om de werkomstandigheden van arbeiders in stoffenfabrieken te verbeteren.

Hoe werkt Oxford Tailormade?

Maak een afspraak.

Een absolute must als u nog geen klant bent. Een kennismakingsgesprek waarbij we u graag leren kennen. Wat doet u? Voor welke gelegenheid hebt u een outfit nodig? Welke stijl spreekt u aan? Welke kledingstukken draagt u vaak?… Onze tailor stelt u op basis van uw behoeften dan graag verschillende mogelijkheden voor. Maak hier uw afspraak.

Opmeten en passen.

Eens u beslist hebt welke kledingstukken u wil laten maken, is het tijd om te passen en uw maten op te meten. Onze tailors meten uw omtrekken zodat uw outfit perfect past. U kiest tussen bijvoorbeeld classic fit of iets losser qua afmeting. Zodra wij uw maten hebben zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stoffen en details kiezen.

Vervolgens introduceert  onze tailor u in ons zeer uitgebreid gamma aan stoffen en afwerkingen. Denk aan absolute topmerken zoals Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Drago, Drapers, Ariston, … U kan de kraag, de manchetten, de voering, de knoppen,… allemaal personaliseren. Tot slot krijgt u de mogelijkheid om uw outfit verder te personaliseren door bijvoorbeeld uw initialen te laten borduren.

Bestellen en afhalen.

Uw outfit wordt op maat gemaakt binnen de 3 tot 5 weken waarbij u kan komen passen in de winkel of in het comfort van uw eigen woning. Eventuele retouches gebeuren -zoals steeds bij Oxford Antwerpen- gratis. En aangezien wij uw maten kennen is het bovendien heel eenvoudig om na te bestellen en zijn de mogelijkheden eindeloos.