Edit Content

Winkels | Oxford Group

Oxford Group is een gerenommeerde modegroep voor heren en dames met een multibrandstore in Antwerpen en verschillende flagship stores van topmerken Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Antwerpen en Knokke.

Jacob Cohën Men | Antwerpen

Jacob Cohën shop-in-shop voor heren.

Jacob Cohën Jeans Flagshipstore In Antwerpen

Oxford | Antwerpen

Multibrandstore en MTM atelier voor heren

Oxford: Een Multibrandstore Met Topmerken Zoals Jacob Cohën, Moorer, Fedeli, Lardini, Tod'S, ... Ontdek Het In Antwerpen.

Hogan | Antwerpen

Hogan winkel voor heren & dames

Hogan Antwerpen: Een Boetiek Voor Luxe Sneakers

Jacob Cohën Men | Knokke

Jacob Cohën winkel voor heren

Jacob Cohën Kledingwinkel Voor Mannen In Knokke

Jacob Cohën Women | Knokke

Jacob Cohën winkel voor dames

Jacob Cohën Kledingwinkel Voor Vrouwen In Knokke

MooRER | Knokke

MooRER winkel voor heren & dames

Moorer Kledingwinkel Voor Mannen En Vrouwen In Knokke

Sterke punten.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. Lees hier meer over Oxford Group en ontdek waar wij voor staan. 

Tailormade service.

Onze multibrandstore Oxford in Antwerpen is dé referentie voor tailormade kleding. De tailors staan met de glimlach voor u klaar om u op maat te kleden. Bovendien zijn alle retouches van onze kleding inbegrepen (behalve in de solden), zo past uw kledingstuk altijd perfect.

Kwaliteitsvolle merken.

Oxford Fashion staat garant voor kwaliteitsvolle merken die stijl en klasse uitstralen. Zo vindt u bij Oxford Antwerpen en Jacob Cohën Knokke de grootste collectie Jacob Cohën van België met heel wat exclusieve stukken.

Persoonlijk en professioneel.

In welke winkel u ook shop, u mag steeds rekenen op onze professionele en persoonlijke service. Onze verkopers helpen u heel graag verder om u te kleden in een aangename shopomgeving.