Inhoud bewerken

Merken | Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren is een gerenommeerd topmerk dat wereldleider is in het ontwerpen van premium lifestylekledij. De kleding van Ralph Lauren staat bekend voor tijdloze mode, zijn goede kwaliteit en de prachtige kleuren. De iconische Ralph Lauren patch toont een polo ruiter / speler en geeft een duidelijk beeld van de rijke, trotse Amerikaanse uitstraling en traditie.

Beschikbaar in

Polo Ralph Lauren Truien Bij Oxford Antwerpen Voor Heren

Over Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren is sinds 1967 een voorloper in de Amerikaanse modeindustrie. Ten tijden van de dominantie van Europese labels, heeft Polo Ralph Lauren een unieke positie in de markt verovert. De ontwerper, Ralph Lauren, werd wereldbefaamd met zijn functionele en comfortabele polo die bij quasi elke gelegenheid paste. Maar ondertussen is Polo Ralph Lauren uitgegroeid tot meer dan polo’s. Het merk biedt modieuze collecties en lifestyleproducten aan in breedste zin van het woord.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.