Edit Content

Merken | Jacob Cohën

Italiaanse luxedenim van het hoogste niveau, daarvoor staat Jacob Cohën. Bij Oxford Group zijn we trots om een heel nauw partnership met dit sterk merk te hebben. Zo kunnen we de grootste collectie van Jacob Cohën in heel België aanbieden. Kom dus zeker eens langs in één van onze flagshipstores.

Beschikbaar in

20230310 Oxford Webres Matspalinckx 28

Over Jacob Cohën.

Het merk Jacob Cohën werd in 1985 gelanceerd door Tato Bardelle en kreeg al snel voet aan de grond in de luxe denimsector. Maar het was de zoon van Tato, Nicola Bardelle, wiens slimheid en creatief talent Jacob Cohën in 2003 naar boetieks over de hele wereld bracht naast de topmerken.

De sterke punten van het merk Jacob Cohën zijn de onnavolgbare eigenschappen: comfortabele, hoogwaardige stoffen gecombineerd met exclusieve elegantie. De visie van het managementteam was om een product te maken dat geschikt is voor zowel casual als formele kleding, door skinny jeans voor mannen te creëren die eindelijk met een blazer kan worden gedragen. Jeans van Jacob Cohën vallen op door hun maatwerk en perfecte draagbaarheid, evenals het gebruik van fijne stoffen en verfraaiing met verfijnde details – wat altijd een bepalend kenmerk van het merk is geweest.

De grootste Jacob Cohën collectie.

Oxford is zeer trots op haar Jacob Cohën-collectie in Antwerpen en Knokke, dewelke de grootste van heel België is.

Sinds 2004 is Jacob Cohën toegetreden tot de wereld van de damesmode, naast de introductie van herenchino’s en de eerste “Limited Edition” -collecties. In 2008 bracht het de eerste ‘totaallook’ voor mannen op de markt en twee jaar later kwam het complete vrouwenassortiment – unieke en herkenbare collecties die worden gekenmerkt door high-end design, meesterlijke kleurencombinaties en het gebruik van fijne stoffen. Oxford Group is trots op haar Jacob Cohën winkels in Knokke met een zeer ruim aanbod aan luxueuze denim kleding voor heren en dames voor elke gelegenheid.

Onze Jacob Cohën winkels.

Oxford Group heeft maar liefst 3 Jacob Cohën winkels in België. Wereldwijd zijn er slechts 10 Jacob Cohën winkels. Ontdek onze Jacob Cohën winkels in Antwerpen en Knokke hier.

Jacob Cohën Men | Antwerpen

Jacob Cohën shop-in-shop voor heren.

Jacob Cohën Jeans Flagshipstore In Antwerpen

Jacob Cohën Men | Knokke

Jacob Cohën winkel voor heren

Jacob Cohën Kledingwinkel Voor Mannen In Knokke

Jacob Cohën Women | Knokke

Jacob Cohën winkel voor dames

Jacob Cohën Kledingwinkel Voor Vrouwen In Knokke