Inhoud bewerken

Merken | MooRER

MooRER is een Italiaans merk dat sinds 1995 als pionier geldt in designjassen. De perfecte jas voor elk klimaat, zij het regen of zonneschijn. Bovendien is MooRER 100% Made in Italy en laat het zich inspireren door de Italiaanse elegantie. De auto’s, de architectuur, het culinair landschap, … Alles is net wat verfijnder in Italië en dat voel je bij elke designjas van MooRER.

Beschikbaar in

Moorer Kleding Knokke &Amp; Antwerpen

Over MooRER.

MooRER maakt exclusieve en verfijnde jassen, geschikt voor elke man of dame die zich op een stijlvolle, moderne, leuke en functionele manier wil kleden. Oxford Group heeft met MooRER Knokke één van de acht wereldwijde MooRER boetiekwinkels op de Kustlaan in Knokke en is trotse partner en verdeler van het merk.

De drang naar perfectie zit diep ingebakken in het DNA van MooRER. MooRER maakt modieuze jassen die weersbestendig zijn en onderscheidt zich door innovaties zoals waterresistentie. Naast functionele troeven zijn de jassen steeds up-to-date met de laatste modetrends en stralen ze elegantie uit. Dé ideale designjas om uzelf te onderscheiden. Kom ze gerust eens proberen in onze multibrandstore in Antwerpen of MooRER-boetiek in Knokke.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.