Inhoud bewerken

Merken | Tod's

Een tijdloos en iconisch merk. Zo omschrijft u Tod’s het beste. Italiaanse kwaliteitsschoenen die comfortabel zitten en bij elke gelegenheid passen. Ontdek de collecties van Tod’s schoenen, riemen en tassen bij Oxford in Antwerpen.

Beschikbaar in

Modieuze Sneakers Van Tod'S Te Verkrijgen In Onze Winkel In Antwerpen

Over Tod's.

Van generatie op generatie werd een hartstochtige passie voor de ambacht van de schoenmakerij doorgegeven. De allerbeste schoenen, riemen en tassen vindt u zeker binnen de Tod’s-collectie bij Oxford in Antwerpen. Het merk blinkt uit in duurzame en kwalitatieve materialen die heel lang meegaan en tijdloos deel uitmaken van de modecultuur. Bovendien is de productie 100% Italiaans met lokale materialen en productiemedewerkers. Ontdek de collecties van Tod’s in onze multibrandstore in Antwerpen.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.

Lookbook.