Inhoud bewerken

Merken | Peuterey

Peuterey is een Italiaans merk dat gelooft in functionaliteit en tijdloosheid boven vluchtige trends. Met een focus op het leven zoals het is, creëert Peuterey kleding die het individu weerspiegelt en hun dagelijkse leven. Voor mensen die actief leven en echte, zinvolle mode waarderen. Ontdek Peuterey bij Oxford.

Beschikbaar in

Oxford Servaas 7 Min

Over Peuterey.

Peuterey, een merk dat is vernoemd naar een piek van de Mont Blanc, zet zich in voor een radicale verandering in de modewereld door de nadruk te leggen op functionaliteit en eenvoud. Ze geloven dat mode een dienst moet zijn voor klanten, niet andersom. Hun kledingstukken, die zorgvuldig worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, zijn ontworpen om de persoon te laten zien, niet de ontwerpen die hij of zij draagt. Peuterey is een voorvechter van ‘realitytelling’, waarbij de klant zelf het verhaal maakt, dag na dag. Ontdek Peuterey bij Oxford voor kleding die de ziel van de drager weerspiegelt.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.