Inhoud bewerken

Merken | Mazzarelli

Camiceria Mazzarelli, opgericht in 1960, vertegenwoordigt de perfectie van Italiaans vakmanschap en eeuwenoude tradities in herenkleding. De collecties staan bekend om hun topkwaliteit stoffen, elegantie en kleermakersprecisie. Elk Mazzarelli shirt is een meesterwerk op maat gemaakt in de Apulische werkplaats. De duurzame erfenis van dit tijdloze merk wordt voortgezet door drie generaties die nooit “de draad zijn verloren”. Ontdek de collecties van Mazzarelli bij Oxford.

Beschikbaar in

Oxford Servaas 12 Min 1

Over Camiceria Mazzarelli.

Camiceria Mazzarelli, een familiebedrijf sinds 1960, is synoniem voor traditie, vakmanschap en erfgoed in de wereld van de herenkleding. Elk shirt wordt zorgvuldig met de hand genaaid door de naaisters van Mazzarelli, waarbij ze de productie beperken tot een gelimiteerd aantal van elk ontwerp. Marino’s zoon, Domenico Mazzarelli, heeft het merk verder ontwikkeld en uitgebreid met de aankoop van een prachtige 19e-eeuwse villa in het hart van het Apulische platteland, die is omgebouwd tot het Mazzarelli Creative Resort. Dit resort herbergt de unieke ‘Tailor’s Room’ waar klanten samen met Domenico een exclusief, op maat gemaakt Mazzarelli shirt kunnen creëren. Een merk dat na meer dan 60 jaar ervaring blijft innoveren zonder zijn roots te vergeten. Ontdek de wereld van Mazzarelli bij Oxford.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.