Inhoud bewerken

Merken | Mason's

Mason’s staat gelijk aan de essentie van Italiaanse stijl en traditie. Het merk werd opgericht in 1974 door Giorgio Martini, en verweeft naadloos de schoonheid van het Italiaanse landschap met de luxe van haar historische locaties. Elk kledingstuk symboleert een rijke mix van verleden en toekomst, kwaliteit en innovatie. Ontdek de exclusieve collecties van Mason’s bij Oxford in Antwerpen.

Beschikbaar in

20221103 Oxford Webres Matspalinckx 260

Over Mason's.

Mason’s is niet zomaar een kledingmerk; het is een reis door de Italiaanse tailoring traditie. De familie Martini, met Giorgio aan het roer, heeft een diepgewortelde geschiedenis die begon in een Toscaanse kleermakerswinkel in de jaren ’50. Het merk ademt de authenticiteit van zijn oorsprong en de innovatieve visie van het heden. Van de betoverende Renaissance villa’s tot de chino broeken die de kern van het merk vormen – Mason’s biedt een esthetische ervaring waarin kunst, design en functionaliteit samensmelten. 

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.