Inhoud bewerken

Merken | Lardini

Lardini, een Italiaans topmerk met een rijke geschiedenis, staat bekend om haar onberispelijk vakmanschap en unieke afwerking. Sinds 1978 vervaardigt dit familiebedrijf hoogwaardige kleding, voortbouwend op een jarenlange traditie en ervaring. Bij Oxford hebben we een ruime collectie van dit stijlvol merk beschikbaar. Ontdek de collecties in onze winkel. 

Beschikbaar in

Lardini Is Verkrijgbaar Bij Oxford In Antwerpen Voor Heren. Ontdek De Collecties.

Over Lardini.

Luigi Lardini, de creatieve directeur van Lardini, gelooft dat het dragen van een reversspeld de grootste vorm van liefde toont. De iconische 4-bladige bloem op het revers van een Lardini-blazer straalt elegantie, hedonisme en romantiek uit. De bloem nam doorheen de decennia verschillende gedaanten aan in nieuwe kleuren en materialen. Een iconische signatuur voor een al even iconisch modemerk. 

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.

Lookbook.