Inhoud bewerken

Merken | Hackett

Hackett London, gesticht door Jeremy Hackett in de jaren 80, is het ultieme Britse merk dat traditionele stijlen combineert met moderne touch. Ooit begonnen als een tweedehands kledingwinkel, is Hackett uitgegroeid tot een pionier van traditioneel geïnspireerde herenkleding. Met een toewijding aan kwaliteit en traditie, en partnerships met merken zoals British Army Polo en Aston Martin, vindt u bij Hackett stijlvolle kleding zonder het Savile Row prijskaartje. Ontdek de Hackett-collecties bij Oxford.

Beschikbaar in

Oxford Servaas 10 Min Scaled

Over Hackett London.

In de jaren ’60 raakte Jeremy Hackett gefascineerd door de typisch Britse stijl van de 20e-eeuwse gentleman. In 1983 opende hij zijn eerste winkel met tweedehands kleding in Chelsea, waar hij begon met het creëren van eigen kledingstukken. Deze unieke mix van traditionele stijlen en moderne snits werd de basis voor Hackett London. Sindsdien heeft Hackett een toegewijde wereldwijde aanhang verworven, met meer dan 150 winkels in meer dan 30 landen. Hackett omvat Hackett Mayfair, een lijn van Britse tailoring; Hackett London, een diverse garderobe; en HKT, een nieuwe collectie gelanceerd in 2019 voor de millennial Hackett-man. Trots op samenwerkingen met gelijkgestemde merken, biedt Hackett kleding die traditie, kwaliteit en erfgoed belichaamt. Ontdek de veelzijdige collecties van Hackett bij Oxford.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.