Edit Content

Merken | Fay

Het iconische merk Fay is verkrijgbaar bij Oxford in Antwerpen. Geboren in de Verenigde Staten, geperfectioneerd in Italië. Fay combineert technische kleding met een urban look-and-feel. Het merk vond haar oorsprong in de jaren ’80 met de overname van werkjassen van de brandweer van Maine. Ontdek de collecties bij Oxford.

Beschikbaar in

Fay Polo'S Verkrijgbaar Bij Oxford Antwerpen

Over Fay.

Het verhaal van Fay is er één van innovatie en verfijning. Diego en Andrea Della Valle zagen het potentieel van technische kleding, oorspronkelijk ontworpen voor vissers, brandweerlieden en transformeerden deze tot urban chic. De “Fay 4 Ganci” groeide uit tot een wereldwijd begeerd item. Fay staat bekend om zijn uitmuntende stoffen, aandacht voor ambacht en huge functionaliteit, zonder een compromis te maken in stijl. Fay biedt kleding voor elke gelegenheid. Ontdek het bij Oxford in Antwerpen. 

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.