Edit Content

Merken | Berwich

Berwich staat synoniem voor Made in Italy en is verkrijgbaar bij Oxford in Antwerpen. Het merk zag het levenslicht in 1975 in een kleine garage en valt op dankzij haar signatuur, de knopen met vijf gaten die de letter “W” van Berwich vormen.

Beschikbaar in

Pt Torino Broeken Verkrijgbaar Bij Oxford In Antwerpen

Over Berwich.

Berwich werd opgericht door Michele en Anna Fumarola en streeft naar traditioneel vakmanschap met Italiaanse authenticiteit. Het familiebedrijf is gevestigd in het kloppende modehart van Italië, Martina Franca. In 2007 introduceerden ze een eigen broekenlijn met stoffen van topkwaliteit. Elke Berwich-broek onderstreept hun toewijding aan Italiaanse ambacht en innovatie. Bij Oxford zijn we heel trots om verdeler van dit luxueuze merk te zijn.

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.