Edit Content

Merken | Acqua di Parma

Acqua di Parma is een Italiaans luxemerk dat ontstaan is in 1916. Met meer dan een eeuw aan vakmanschap hebben ze een rijke geschiedenis en ervaring opgebouwd. Oxford is trotse verdeler van hun luxueuze parfums en body collections, een ideaal geschenk voor uw geliefden (of voor uzelf).  

Beschikbaar in

Acqua Di Parma Parfum Verkrijgbaar Bij Oxford In Antwerpen.

Over Acqua di Parma.

Acqua di Parma staat synoniem voor verfijning, luxe en vakmanschap. Geïnspireerd door de passie voor artisanale productie door oprichter baron Carlo Magnani, worden alle huidige collecties volgens de eeuwenoude tradities vervaardigd, met oog op duurzaamheid. Van luxueuze parfums tot body collections en kaarsen. Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid. Ontdek dit merk bij Oxford Antwerpen. 

Onze winkels.

Al meer dan 25 jaar is Oxford dé referentie voor stijlvolle kledij. In de multibrandstore Oxford in Antwerpen en verschillende flagships stores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Knokke en Antwerpen, vindt u ongetwijfeld de kleding die perfect bij u past. Kom eens langs en ervaar de aangename shopomgeving, steeds gepaard met persoonlijke service.