Klantenservice

Retourneren

Heb je beslist om je bestelling niet (of niet volledig) te houden? Dan kun je de kledingstukken die je niet wenst te houden binnen 14 dagen na de levering terugsturen of zelf terugbrengen naar het volgende adres:

Oxford Antwerpen
Huidevettersstraat 55
2000 Antwerpen

Vul het retourformulier in, en voeg het toe aan je pakket. Om je retour nog beter op te volgen, is het makkelijk dat je even belt of mailt voor je het artikel terugstuurt. Vermeld daarbij zeker je ordernummer. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Wanneer we je retour goed hebben ontvangen betalen we je zo snel mogelijk het juiste bedrag terug. Het is daarvoor heel belangrijk dat je meteen de juiste bankgegevens invult op het retourformulier, inbegrepen in je bestelling. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Voorwaarden

Om je bestelling te retourneren aan Oxford moet er aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. Lees deze goed door voordat je iets terugstuurt. Oxford heeft het recht om een geretourneerd artikel te weigeren en het terug te sturen als je niet aan deze voorwaarden voldoet:

 • De kledingstukken zijn niet beschadigd, gebruikt of gewassen ;
 • zitten in de originele verpakking ;
 • met alle meegeleverde toebehoren in hun originele staat en verpakking ;
 • met een intacte beveiliging en/of verzegeling ;
 • en bevatten alle originele labels en prijzen.

Opmerking

Je kan geen cadeaubonnen retourneren.

 


 

Verzenden & Leveren

Verzenden met Bpost

Je bestelling wordt verzonden met de diensten van bpost. Het is aangeraden om thuis te blijven zodat je jouw pakket kan aannemen. Als je niet thuis bent op het moment van de levering, laat een postbode van bpost een briefje achter in je brievenbus. Dit briefje geldt als bewijs dat je kan gebruiken om je levering af te halen in je bpost postkantoor, volgens de gegeven instructies.

Verzendingskosten

Bestel je voor meer dan €75 in België of Nederland? Dan betaal je helemaal geen verzendingskosten! Bij een bestelling lager dan €75 betaal je wel een kost van €7,5. Dit wordt automatisch aan je totaalbedrag toegevoegd.

Wil je iets laten leveren in een ander land van de Europese Unie? Dan neem je best even contact met ons op voor meer informatie over de verzendkosten.

Je bestelling opvolgen

Om je bestelling op te volgen ontvang je een trackingnummer. Deze krijg je opgestuurd in een bevestigingsmail van je bestelling, van zodra de verwerking van je bestelling is afgerond. Met dit nummer kan u uw bestelling volgen via de website van bpost.

Leveren

We leveren je bestelling zo snel mogelijk af bij het gekozen adres of afhaalpunt. Als je voor 12:00 uur bestelt op een werkdag, wordt je pakket binnen 48 uur geleverd.

Als je iets laat leveren in een ander land van de Europese Unie dan België, kun je rekenen op een langere verzendtijd. Ook wanneer je in het weekend iets bestelt duurt het langer voor je alles ontvang. Je bestelling wordt dan pas op maandag verwerkt.

 


 

Betalen

Oxford biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan. Zo kun je zowel nationaal als internationaal een bestelling plaatsen en je betaling voltooien.

 • iDEAL
 • VISA/ Master Card/ Maestro/ Bancontact/ JCB
 • ING online/ CBC online/ KBC online
 • Paypal / Giropay
 • Sofart Uberweising
 • Banktransfer BE/NL/FR/DE/IT/SK

Om de veiligheid van je betaling te garanderen werken we samen met Ogone. Het beveiligingssysteem gebruikt door deze partner is één van de meest betrouwbare en beveiligde systemen ter wereld.

Onze bankgegevens

Rekeningnummer
IBAN: BE 75 2200 0405 61 51
BIC: GEBABEBB

BTW nummer
BE 0444.703.428

Bestellen

Voormiddag bestellen, binnen 48u geleverd

Leveren

Gratis levering aan huis of in een afhaalpunt

Ophalen

Ophalen in onze Oxford winkel

Retour

Retourneren binnen 14 dagen